Kids Cup


 

 

Kids Cup

voor recreanten & jeugdrenners

Missie & visie Kids Cup 

·        Reko Roller Club doet zijn naam alle eer aan door een wedstrijdconcept aan te bieden voor recreanten en jeugdcompetitierenners. Met dit concept hopen we de skeelersport in het algemeen, en wedstrijdplezier en -deelname in het bijzonder, te bevorderen.

·        De ‘klassieke’ wedstrijden worden in een nieuw jasje gestoken om zowel de kinderen als het publiek een aantrekkelijke wedstrijddag/-avond met een gevarieerd programma te bieden.

·        Er komen verschillende wedstrijdvormen aan bod (hindernissenparcours, pick-up race, slalom…), die plaatsvinden op de skeelerpiste, het binnenplein en het wegparcours. Zij bevorderen de motivatie om technisch te evolueren.

·        Doordat de wedstrijden tegelijkertijd plaatsvinden op de drie voornoemde locaties, zijn er slechts korte wachttijden. Daardoor valt er voor het publiek overal iets te zien en hoeven de kinderen niet lang te wachten vooraleer het weer hun beurt is.

·        Tenslotte wordt het kindvriendelijke karakter van de Kids Cup onderstreept door het feit dat er geen verliezers zijn: elke deelnemer keert met een aandenken naar huis.

 

Onze sponsors


logo Vercoutere Marc
rosco
The chickenman
LXT
lazertech