Fun & Fitness


* Fun & Fitness (16-+22j)


Je bent de jeugdrecreanten ontgroeid, maar hebt ook niet meteen zin om met de “ouderen” mee te draaien? Dan is Fun & Fitness iets voor jou.

Er is nog steeds begeleiding van een lesgever. De nadruk ligt hier echter vooral om het samen sporten.

Fun & Fitness gaat door op maandag van 20 tot 21 uur.

 

* Fit Class (22-…j)


Een drukke werkdag achter de rug? Nood aan uitwaaien? Of wil je net iets nieuws leren? Of een oude hobby weer oppikken. Tijdens de Fit Class kan je zelf werken aan je conditie door rondjes te rijden. Er is ook hier steeds een lesgever aanwezig die jou de kneepjes van het vak of jouw techniek kan bijschaven, indien je dit wenst.

Fitness Class gaat door op maandag & donderdag van 20.30 tot 21.30 uur.

*Lidgeld voor 1 jaar (1/1 tem 31/12) bedraagt 65 euro (incl. verzekering), vanaf 1 oktober € 50. Het is ieder  lid van Reko Roller Club Zemst vzw  toegestaan om gebruik te maken van de piste tijdens de vrije uren.

Wel je kan zonder probleem 1 keer proberen vooraleer je je inschrijft. Je betaalt dan enkel 5 euro voor de les of het gebruik van de piste (excl. verzekering). Een (fiets-)helm is steeds verplicht en men dient deze zelf mee te brengen.

Heb je nog geen eigen skates? Dan betaal je 10 euro voor de les en de skates + bescherming.

Heb je nog bijkomende vragen of heb je graag extra informatie, dan kan je terecht op info@rekozemst.be of op het nummer 015/61.77.53 of 0475/40.16.56.

Je kan je ook onmiddellijk inschrijven via ons online formulier en na betaling ben je dan ook lid.

 

 

 

 

 

Onze sponsors


logo Vercoutere Marc
rosco
The chickenman
LXT
lazertech